Как се поръчва

Как да поръчам

При регистрация и/или поръчка чрез телефн, и-мейл или онлайн в онлайн магазин www.artdeco.bg, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.

1. Бърза и лесна поръчка по телефона
Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Служител на artdeco.bg ще отговори на всички въпроси свързани с поръчката, като е необходимо единствено да продиктувате вида и броя на желаните артикули, лице за връзка, телефон и адрес за доставка.
Поръчки по телефона се приемат всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 ч. на телефон 0896132230.

2. Бърза поръчка по и-мейл
Ако предпочитате да поръчате по и-мейл, моля пишете ни на info@artdeco.bg.  Изпратете ни Вашите данни – име, адрес за доставка и телефон, както и данни за артикулите и бройките, които поръчвате. За да се избегне объркване, препоръчваме да ни изпратите и линкове към желаните продукти.

3. Директна онлайн поръчка
Онлайн поръчката ви дава възможността да създадете свой индивидуален профил в интернет магазина, където да следите статуса на текущите си поръчки, да преглеждате стари поръчки, да запазвате любими или интересни артикули, както и да се ползвате от редица отстъпки и намаления.