Матрак AMBER ORIGIN

Hot

Матрак AMBER ORIGIN

0 out of 5

699.00лв.1,621.00лв.

Amber е двулицев матрак от най-висок клас, направен по хибридна технология от патентована АmberFoam® пяна с кехлибар, масажираща HR пяна със 7 зони на комфорт, висококачествена мемори пяна и ортопедична покет спринг система.

Код: AmberOrigin Категория:
Изчистване
 • Описание
 • Допълнителна информация

Описание

матрак-amber

 • 100 НОЩИ С АМБЪР ПРЕДИ ДА РЕШИШ ДА ГО ЗАДЪРЖИШ

  В Amber вярваме, че реалния тест на матрака трябва да бъде в комфорта на твоята спалня. Излежавай се, наспивай се, сънувай, прави любов на Amber. Имаш 100 дни преди да решиш дали да го задържиш. Ако през 100-те нощи пробен период не си допаднете с Amber, ние ще ти върнем пълната сума, която си заплатил и ще дойдем за наша сметка да го вземем.

 • 25 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

  Наша отговорност е да се погрижим за съня ти дългосрочно. Затова и създадохме такъв продукт, който да издържи теста на времето. Бяхме убедени, че само с думи няма да ни повярваш, затова преценихме, че най-голямото доказателство за качество и здравина е гаранцията, която ти предлагаме с всеки Amber продукт.

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ТЕБ, А ВРЪЩАНЕТО Е ЗА НАША СМЕТКА

  Ако решиш, че Amber не е за теб, няма да те караме да го опаковаш обратно или да платиш няколкостотин лева за връщане. Връщането е за наша сметка и до 5 дни ще получиш парите си в банкова сметка по твой избор. При нас няма скрити условия или такси, ако решиш да върнеш наш продукт.

 

МАТРАК С КЕХЛИБАР

Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ПЕРФЕКТНИЯТ МАТРАК ЗА ТЕБ

Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът – органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.

1. AmberFoam в прошивката

Патентована от нас, Amberfoam® пяната, обогатена с кехлибар, обгръща целия матрак и отнема напрежението от тялото, има успокояващ ефект и елиминира болките във врата, ставите и мускулите. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен, дълбок и зареждащ сън.

двулицев матрак amber

2. HR пяна със 7 зони на комфорт

Знаеш ли, че телата ни имат 7 зони на тежест, които прилагат напрежение върху матрака? Затова проектирахме нашата HR пяната с точно 7 зони на комфорт. Така натоварването се разполага равномерно и тялото си почива ефективно.

3. Multi Pocket Spring система

Над 500бр. за кв.м. индивидуално опаковани (в нетъкан текстил) пружинки ще поддържат тялото ти, докато спиш. Неразбрани от много хора, тези пружинки са задължителни за всеки висок клас матрак като гарантират вентилация, проветряване и прохладност на матрака. Скърцане? Гарантираме ти, че няма да чуваш нищо.

4. Мемори пяна с висока плътност

Memory пяната реагира на топлината на тялото като заема анатомичните му извивки, създавайки чувството за сън върху облак.

български матрак

МЕКОТАТА НА AMBER

Amber ти позволява да си избереш дали искаш да спиш на по-меката, прегръщаща му страна или на по-твърдата му и поддържаща такава, в зависимост от разбирането ти за комфорт, за максимално добър сън.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Когато разработвахме Amber, искахме да създадем дишаща система за сън, която да съчетава най-добрите практики и материали. Затова използвахме няколко вида пяна: Memory и HR, както и система от индивидуално опаковани пружинки. Напълно безшумната пружинна система охлажда повърхността на матрака с 40% повече, отколкото обикновените матраци с пяна. Научно доказано е, че сънят в по-прохладна среда е много по-спокоен, релаксиращ и здравословен. Кехлибарът, който добавихме, отнема стреса и отпуска тялото, осигурявайки по-дълбок, спокоен и зареждащ сън.

Програма за Рециклиране

Рециклирането на стария матрак е важно за опазването на околната среда.Amber ви дава възможност да допринесете за грижата към природата с нова безплатна Програма за Рециклиране!

 1. Заявете стария си матрак за рециклиране, независимо от марката, при поръчката на нов Amber, модел Origin.
 2. Единственото, което трябва да направите е да го занесете до входната врата на сградата при получаването на новия.
 3. Ние ще го вземем и преработим за наша сметка, като ще се погрижим да бъде оползотворен възможно най-пълноценно, така че около 80% от вложените материали да се използват повторно.

Услугата за рециклиране е достъпна само при поръчка на Amber Origin.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

КЪДЕ ДА СЛОЖИТЕ AMBER

Амбър препоръчва използването на ламелна рамка.

Допълнителна информация

Размер

114×190, 120×190, 120×200, 140×200, 144×190, 150×200, 160×200, 164×190, 164×200, 169×200, 180×200, 200×200, 80×200, 82×190, 90×200

You've just added this product to the cart: