Право на връщане

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55(ал.1)  от ЗЗППТ.
Разноските по връщането на стоката са за сметка на Потребителя ,
с изключение на случаите на констатирани и потвърдени от Дружеството явни недостатъци на стоката.
Срок за  възстановяване на сумата – до четиринадесет работни дни от получаване на върнатата Стока на посочения за връщане адрес, по банковата сметка, посочена от Потребителя във Формуляра за връщане. При плащане с кредитна или дебитна карта, възстановяването на сумата се извършва в същия срок,директно в дебитната или кредитна карта,от която е извършена транзакцията.
За повече детайли,моля прочетете отново Общите условия.

ЗАМЯНА 
Доставката се поема от страна на клиента.
Процедура:
Моля, свържете се с нас на телефон 0896132230

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас.
При неспазване на описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разгледано.

Артикули които са произведени по поръчка за клиента – индивидуални поръчки с променен цвят, размер, стилова корекция не подлежат на връщане или замяна.

НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАТКИ ИЗПРАТЕНИ КАТО СТАНДАРТНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА НАША СМЕТКА. 

Сумата ще бъде възтановена по банков път.
Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.