Топ матрак AMBER

Топ матрак AMBER

0 out of 5

202.00лв.389.00лв.

Amber е топ матрак от най-висок клас, направен с патентованата от нас Аmberfoam® пяна с кехлибар, която осигурява дълбок и зареждащ сън.

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Код: topamber Категории: , ,
Изчистване

Описание

топ матрак

 • 100 НОЩИ С АМБЪР ПРЕДИ ДА РЕШИШ ДА ГО ЗАДЪРЖИШ

  В Amber вярваме, че реалния тест на матрака трябва да бъде в комфорта на твоята спалня. Излежавай се, наспивай се, сънувай, прави любов на Amber. Имаш 100 дни преди да решиш дали да го задържиш.Ако през 100-те нощи пробен период не си допаднете с Amber, ние ще ти върнем пълната сума, която си заплатил и ще дойдем за наша сметка да го вземем.

 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

  Наша отговорност е да се погрижим за съня ти дългосрочно. Затова и създадохме такъв продукт, който да издържи теста на времето. Бяхме убедени, че само с думи няма да ни повярваш, затова преценихме, че най-голямото доказателство за качество и здравина е доживотната гаранция, която ти предлагаме с всеки Amber продукт.

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ТЕБ, А ВРЪЩАНЕТО Е ЗА НАША СМЕТКА

  Ако решиш, че Amber не е за теб, няма да те караме да го опаковаш обратно или да платиш няколкостотин лева за връщане. Връщането е за наша сметка и до 5 дни ще получиш парите си в банкова сметка по твой избор. При нас няма скрити условия или такси, ако решиш да върнеш наш продукт.

 

матрак за спалня amber

Топ матрак с кехлибар

Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки топ матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ПЕРФЕКТНИЯ ТОП МАТРАК ЗА ТЕБ

Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът – органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.

 1. AmberFoam в прошивката – Нашата патентована профилирана пяна, обогатена с кехлибар, обгръща целия матрак като помага при справяне със стреса, успокоява тялото, елиминира болките във врата, ставите и мускулите. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен сън.
 2. Мемори пяна с висока плътност – Мемори пяната реагира на топлината на тялото като заема анатомичните извивки, създавайки чувство за сън върху облак. Високата плътност гарантира дълголетие и по-бързо възстановяване на пяната.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ НАВСЯКЪДЕ

В грижата за твоя по-добър сън създадохме топ матрак Амбър. Той ще превърне старото ти легло, канапето и разтегателния диван в неочаквано вълшебно място за сънища. Лек е и пристига в специален сак, така че може да ти осигури прекрасен сън на твоите пътувания, на къмпинг или на вилата ти. Прекрасна добавка за още по-голям комфорт е към големия матрак Амбър. Също както и в големия матрак, в този малък Амбър се съдържа балтийски кехлибар, който ще зареди тялото ти и ще направи съня ти максимално здравословен и релаксиращ.

топ матрак amber

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

Допълнителна информация

Размер

140×200, 144×190, 160×200, 164×190, 180×200, 80×200, 82×190, 90×200

You've just added this product to the cart: